O nama

Advokatska kancelarija Tovarišić - Madi
Novi Sad, Srbija

Naša kancelarija

Pravda i sigurnost klijenata naš je prioritet!

Advokatska kancelarija Tovarišić – Madi nastala je kao rezultat dugogodišnje uspešne saradnje  u oblasti advokature dva novosadska advokata, Andreja Tovarišića i Đure Madija. Spajanjem zajedničkog iskustva i različitih oblasti u pružanju advokatskih usluga, nastala je kancelarija koja je spremna uspešno da odgovori na svako pravno pitanje naših sugrađana. Kancelarija se nalazi u Novom Sadu, u ulici Maksima Gorkog 12.

Olovka-na-rokovniku
Tovarisic Madi advokatska kancelarija logo

Naša priča

2008
Pravosudni ispiti

Advokat Tovarišić osniva svoju samostalnu advokatsku kancelariju u Novom Sadu

2012
Samostalna kancelarija Madi

Nakon dugogodišnjeg uspešnog samostalnog rada, advokati Tovarišić i Madi osnivaju zajedničku kancelariju

Kolege sa pravnog fakulteta, Andrej Tovarišić i Đura Madi iste godine polažu pravosudni ispit i upisuju se u Advokatsku komoru.

2010
Samostalna kancelarija Tovarišić

Samostalnu advokatsku kancelariju osniva i advokat Đura Madi. Takođe u Novom Sadu

2018
Početak rada kancelarije Tovarišić – Madi

Tovarisic Madi advokatska kancelarija logo

Naša priča

2008
Pravosudni ispiti

Kolege sa pravnog fakulteta, Andrej Tovarišić i Đura Madi iste godine polažu pravosudni ispit i upisuju se u Advokatsku komoru.

Advokat Tovarišić osniva svoju samostalnu advokatsku kancelariju u Novom Sadu​

2010
Samostalna kancelarija Tovarišić

2012
Samostalna kancelarija Madi

Samostalnu advokatsku kancelariju osniva i advokat Đura Madi. Takođe u Novom Sadu​

Nakon dugogodišnjeg uspešnog samostalnog rada, advokati Tovarišić i Madi osnivaju zajedničku kancelariju​

2018
Samostalna kancelarija Tovarišić

Izbor advokata je prvi korak ka zaštiti vaših prava. Advokati Tovarišić i Madi stoje Vam na raspolaganju za sve vaše pravne nedoumice.

Ugovori i
drugi akti

Naša advokatska kancelarija bavi se izradom svih vrsta ugovora i pravnih akti. Ugovori obligacionog prava, ugovori naslednog prava, ugovori porodičnog prava i sve vrste kupoprodajnih ugovora možete izraditi u našoj kancelariji u Novom Sadu.

Zastupanje i odbrana

Advokati Tovarišić i Madi imaju dugogodišnje iskustvo u zastupanju i odbrani klijenata u krivičnim i prekršajnim postupcima pred nadležnim organima. Naši advokati, uz pomoć svojih pripravnika za krivično pravo, pružaju sve pravne usluge.

Promet
nekretnina

U oblasti ugovornog prava, advokatska kancelarija Tovarišić - Madi iz Novog Sada pruža kvalitetnu pravnu uslugu i pravnu pomoć u fazi pregovora koji prethode zaključenju ugovora o kupoprodaji nekretnine kao i opsežnu proveru pravne dokumentacije.

Tu smo za sva pravna pitanja.

Glavni razlog osnivanja zajedničke kancelarije dva novosadska advokata bio je taj da svojim oblastima pravnih delovanja mogu da odgovore na sva pravna pitanja svojih sugrađana. Zahvaljujući iskustvu u različitim oblastima, advokati Andrej Tovarišić i Đura Madi, uz stručnu pomoć svojih pripravnika nude pravnu pomoć za sve one građane koji žele da ostvare svoja prava na sudu, bilo da je reč o osnovnom, višem, apelacionom, privrednom, prekršajnom ili upravnom sudu.

Advokat

Vreme i rokovi

Verujemo da je pravovremena reakcija, predviđanje vremenskih okvira i sprovođenje transakcije u tom okviru imperativ svakog posla, zato je za nas zadati rok jednako važan kao i sam kvalitet usluge.